Powered By Blogger

Sunday, May 16, 2010

6. nädala kodutöö

Ülesanded
1. Probleemülesanne allikakriitilise lähenemise kohta
2. Probleemülesanne allikmaterjalide kasutamise ja intellektuaalomandi kaitse kohta
3. Kirjuta oma ajaveebi sissekanne, kus esitad ülesannete lahendused ja tood välja ülesannete käigus tekkinud probleemid
Mm, lugesin mis ma lugesin materjale, kuid probleemülesandeid välja ei lugend:)

Tundub, et ikka on kuskil tekstis sees olnud ülesanded:)
1) Allikakriitilise lähenemise juures on teie ülesandeks tuua oma blogis välja mõni olukord, kus te ise olete allika õigsuse hindamisel eksinud.

Arvan, et ei ole eksinud. Sest kui kahtlen, kust algmaterjal pärineb, siis pigem ei kasuta seda.

2) Teie ülesandeks on leida avatud sisulitsentsiga illustratsioon, mis sobiks kasutamiseks teie viimase õppematerjali juures. Lisage oma ajaveebi illustratsiooni aadress ja korrektselt vormistatud viide illustratsioonile (viitamissüsteemi võite ise valida, näiteks APA). Samuti märkige, millise litsentsiga on illustratsioon avaldatud ning kas see seab mingeid nõudmisi sellele, mis litsentsiga peaksite oma õppematerjali avaldama.

Kasutan siis pilti A.H.Tammsaarest - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:A._H._Tamsaare.jpg

Viide: A. H. Tamsaare. Vaadatud 07.06.2010 aadressil http://commons.wikimedia.org/wiki/File:A._H._Tamsaare.jpg

Litsents: This image (or otherItalicmedia file) is in the public domain because its copyright has expired and its author is anonymous. This applies to the European Union and those countries with a copyright term of 70 years after the work was made available to the public and the author never disclosed their identity.
Nagu aru saan, siis see fot on avalikuks kasutamiseks, kuna foto autor on jäänud anonüümseks ja Copyrighti aeg on nö täis saanud.

No comments:

Post a Comment